Sokkal jobban, mint a videók. Már gyerekként is jobban szerettem a könyveket, mert több bennük a finom részlet.

Most egy 6 hetes csoport coaching keretein belül tanulok a felszabadult szexualitás részleteiről. Ennek része, hogy fantáziákat kell írni és tanulmányozni.

Amit észrevettem, hogy sok köztük a sablonos. Megragadlak itt-ott, aztán térjünk a lényegre és kb vége is van… Pont, mint a pornó videókban. Hamar a lényegre térnek, semmi finomkodás. De ennek egyértelmű oka lehet: erre kíváncsi a néző, ezt veszi meg. Nagy hiba, ha valaki ebből tanul, szerez új ismereteket, inspirációt.

Mert a lényeg, a folyamatos megújulás, a szexualitás izzón tartása egy tartós kapcsolatban pont a részletekben rejlik.

Amikor írsz egy olyan üzenetet a párodnak, hogy „miközben a TV-t nézed, finoman megcsókolom a nyakadon, a füled mögötti legérzékenyebb területet… Cirógatom az ajkaimmal, finoman megharapdálom, a forró lehelletem érzed a fülcimpádon…“ akkor ha ez nála erogén zóna, biztos lelkesebben tér haza, mint ha csak annyit írsz, este várlak az ágyban.

Ezer és ezer apró részletet emelhetsz ki a vágy felkeltésére. Hogy jégkockával hűtöd a legérzékenyebb pontjait, hogy majd a meleg lehelleteddel és a forró ajkaiddal melegíted fel…

A varázslatos, változatos szex, a hűség és a csáberő megtartása, a tűz életben tartása a részletekben rejlik. Merj kísérletezni, kilépni a komfort zónából. Koncentrálj a részletekre. Fedezd fel önmagad és a másik érzékeny pontjait. Mert róla beszélni, írni, és váltsd tettekre a fantáziát.

Ha bővebben is érdekel a téma, hogy hogyan lehet ilyen kapcsolódást, kommunikációt elindítani, jelentkezz a Gyönyör akadálymentesítve kurzusomra!