A dekoltázsa! – vágod rá azonnal.

A mellmérete! – mondod némi gondolkodás után, majd kiegészíted azzal, hogy: – Milyen ruhákat hord, hogyan sminkeli magát.

Talán még azt is hozzáteszed, hogy a mosolya és a szemei, de a válasz: HELYTELEN.

Mondom, miért.

Biztos te is tapasztaltad már, amikor elmentél egy társaságba, hogy vannak olyan nők, akik körül donganak a férfiak. Lehet, hogy nem ő a legszebb, a legcsinosabb, a legfiatalabb, mégis mágnesként vonzza a férfiakat.

Ezzel szemben pedig vannak olyanok is, akik hiába szépek, mutatósak, gyönyörűek, a férfiak valahogy mégsem látják ezt meg bennük. Nem vonzódnak hozzájuk. Nem hívják el randevúra. Nem elegyednek szóba velük. Talán te is ilyen vagy. És talán irigykedve és tanácstalanul nézed, ahogy más nők mosolyogva fürödnek a figyelemben.

Vajon min múlik ez?

Igen, jól gondolod, a nő LEGVONZÓBB tulajdonságán.

Ez pedig nem más, mint a kisugárzás.

Nem a szexisége, nem a dekoltázsa, nem a kihívó megjelenése vagy a szolgálatkészsége a megnyerő. Ezek is fontos dolgok, de ami odavonzza a férfiakat, az a magabiztosság és a kisugárzás.

Hogy rendben van magával.

Hogy jó nőnek látja magát.

A vonzó nő legjobb tulajdonságai!

És hogy mitől lesz valaki jó nő? Hát nem attól, hogy smink van rajta, hogy szép a frizurája, hogy felvesz egy csinos felsőt. Nem attól, mekkora a melle, mennyi plusz kiló van rajta vagy mit visel. Jó nő attól lesz valaki, hogy:

Tudja, mik az értékei.

Szereti a testét úgy, ahogy van. Akkor is, ha van egy kis narancsbőr, hurka, ha jönnek a ráncok.

Elfogadja magát, úgy ahogy van.

Van benne egy kis magabiztosság.

Gondolj csak bele! Ki tud flörtölni? Aki magabiztos. Aki nem fél attól, hogy megszólítják. Aki nem fél attól, hogy válaszolnia kell a feltett kérdésekre. Aki nem fél attól, hogy zavarba hozzák a férfiak.

A legtöbb ember pont azért zárkózik el a kommunikációtól, mert nem akar megválaszolni bizonyos kérdéseket. Fél, hogy zavarba hozzák. Mindez csakis egyetlen dolgon múlik: mennyire érezzük magunkat magabiztosnak.

Kezdd hát el érezni, hogy jó nő vagy!

Kezdj el odafigyelni magadra!

Vonzó nőnek lenni!

Ugyanis a napi rutin, a rohanás és az állandó feladatok miatt elfeledkezel arról, hogy te egy NŐ vagy. Egy nő, akinek vannak érzései. Akinek vannak igényei arra, hogy megálljon egy pillanatra, és beleszagoljon egy virágba, hogy megnézze a felhőket, hogy megfigyelje, milyen érzések vannak benne, hogy megpihenjen, és beengedjen dolgokat.

Nem csak egy test vagy, aki teszi a dolgát, ezért itt az ideje felfedezni a nőiséget, és megélni azt, hogy:

Jó nő vagy!

Függetlenül attól, hány éves vagy.

Függetlenül attól, hol vannak plusz kilóid.

Függetlenül attól, hogy a legújabb divat szerint öltözködsz vagy sem.

Független attól, mekkora a mellbőséged.

És még sorolhatnám…

Ideje végre felturbózni az önbizalmadat! Ezért hoztam létre az ötnapos Jó nő vagyok! edzőtábort.

Várlak nagy szeretettel!

Legyünk együtt jó nők!