Csak egy kicsit feljebb! Még. Még. Még!

Ne ennyire gyorsan! Inkább lassan, érzékien kényeztess és simogass.

Imádom, amikor ennyire finoman és puhán érsz hozzám. Mindig így kellene.

Mondd, neked milyen gyakran járnak ehhez hasonló gondolatok a fejedben szex közben?

Vagy várj, tudok jobbat!

Megbeszéled ezeket a gondolatokat pároddal? Azt, hogyan nyúljon hozzád úgy, hogy a szex minden perce öröm legyen? Hogyan kényeztessen, hogyan játsszon úgy az erogén zónáiddal, hogy teljesen ellazulhass, és átadhasd magadat a szenvedélynek?

Tudom, a barátnőddel megbeszéled.

Vele könnyű.

De itt most a hangsúly azon van: mennyire nehéz vagy könnyű neked a pároddal a szexről beszélni. Pironkodsz közben? Vagy szeretnél róla beszélni, de annyira zavarban vagy már a gondolattól is, hogy inkább magadban tartod az érzéseidet? Netán egyáltalán nem fordul meg a fejedben, hogy felhozd a témát?

Mersz beszélni a szexről?

A jó szex a jó kommunikációval kezdődik. Aláírom, nem könnyű beszélni a szexről és a vágyakról egy olyan társadalomban, ahol az emberek tabuként kezelik ezeket. Mintha valamiféle bűn lenne, amit az embereknek titokban kell csinálniuk, majd lakatot tenni a szájukra, és eldobni a kulcsot.

Nem!

Ki szerint, és miért baj az, ha élvezni akarod az együttléteket a pároddal?

Valaki – a vallás vagy a nevelés – biztosan elültette a bogarat a füledben, ha képtelen vagy előhozakodni a témával a párod előtt. El tudod képzelni, milyen lesz az életed, ha azok a blokkok, amelyek most korlátoznak, megszűnnek? Végre lerázhatod magadról a szorongás béklyóit, és felszabadultan, teljes nyugalommal és odaadással viszonyulhatsz a szexhez.

Nem kötelező feladatként fogsz tekinteni rá, hanem úgy, mint egy érzéki, intim és erotikus időtöltés a szeretett partnerrel.

– Oké, Timi! Meggyőztél! Mit kell tennem?

Először is iratkozz fel az ingyenes, ötnapos Jó nő vagyok! edzőtáborra, [link: http://haloszobatitkaink.hu/ingyenes/] amely tökéletes első lépés. Ezt követően vedd sorra, hogy mit akarsz. Ha még te magad sem tudod, mi a jó neked, a párodnak mégis honnan kellene tudnia?

Fedezd fel a saját testedet pontról pontra, és figyeld, milyen érzéseket vált ki belőled a felderítés! Milyen, ha puhán végigsimítják a combod belső oldalát? Milyen, ha érzékien játszanak a melleddel? Melyek az erogén zónáid? Hogyan találd meg őket? Ahhoz, hogy válaszolni tudj, először kísérletezned kell! Sőt, a legjobb, ha nem szóban adod át a párodnak a tapasztaltakat, hanem a kezét vezetve te magad mutatod meg neki.

Mersz beszélni a szexről a pároddal?

 

Ezután… és csakis ezután fogod tudni elmondani, mit és hogyan csináljon, hogy neked jó legyen. Hiszen, gondolj csak bele, hogy a hormonális változás miatt az érzékeny pontjaid is folyton változnak. Ami egy hónapja még jólesett és kielégített, lehet, hogy már nem okoz akkora örömet.

Persze ez is, mint minden más, egy kétirányú utca. Tehát nem arról van szó, hogy te maradéktalanul ki leszel elégítve, őt meg hagyod parlagon heverni. Ezt az utat tegyétek meg közösen: ő is mondja el, mit élvez a legjobban, hogyan szeretné, hogy hozzáérj. Mindezt nyitottan, bátran és nem a másikat hibáztatva tegyétek.

Próbáljátok meg!

Kalandos utazás lesz, ezt garantálom! 🙂