Remélem, most sokatok a gyönyör mellett teszi le a voksát.

Vagy legalább egy részetek. Mert sajnos az önkielégítés valamiért bűnként él a társadalomban. Vagyis… attól függ ki csinálja. Ha egy férfi, akkor rendben van. Ha egy nő, akkor már nem annyira.

Miért? – kérdem én.

Miért ne ismerhetnéd meg a testedet?

Több oka is van annak, hogy az önkielégítésre biztatlak. Igen, bizony ez a cikk arról fog szólni, miért kellene többet magadhoz nyúlnod – még akkor is, ha boldog párkapcsolatban élsz. Tudniillik a rendszeres orgazmus oldja a feszültséget és boldoggá tesz. Ez már önmagában is egy elég nyomós indok ahhoz, hogy ne félj eltölteni magaddal egy-két meghitt órát.

Arról nem is beszélve, hogy így megismered a saját testedet. Tudni fogod, hogyan érj úgy magadhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt juss el a csúcsra. Hogyan simíts végig úgy a testeden, a combodon, a melleden, a puncidon, hogy a lehető legjobb érzések kerítsenek hatalmukba. Hogyan élvezd minden egyes percét. És a legjobb! Így még a párodnak is meg tudod mutatni, hogyan érjen hozzád.

De ez jelenleg csak egy vágykép.

Mert mi van most?

A szexuális fantázia jót tesz neked

 

Félsz. Bűntudatod van. Pironkodsz. Bűnösnek érzed magadat. Ebből pedig az következik, hogy így egyáltalán nem volt lehetőséged megismerni a testedet. Ezzel persze semmi baj, hiszen mindig ott lebeg előtted a változás lehetősége.

Most is.

Éppen ebben a pillanatban.

Ha úgy döntesz, szeretnél változtatni, kezdd azzal, hogy megválaszolod a következő kérdéseket.

Tudod, hol vannak az erogén zónáid?

Mennyire ismered a puncidat?

Megvizsgáltad már egyáltalán pontról pontra, lassan, figyelve minden apró részletre, minden apró érzésre, amely lángra lobban benned, amikor hozzáérsz?

Vagy: mit gondolsz a puncidról?

Csúnyának vagy szépnek találod?

Milyen érzés, amikor rágondolsz?

Vágyakozás tölt el vagy inkább pironkodsz és szorongsz?

Na, pontosan ezért indítottam el ezt az oldalt! Hogy megtanítsalak élvezni a testedet. Hogy végre felszabadultan gondolhass a szexre, és ne szégyenkezve, szorongva, rossz érzésekkel bújj ágyba a pároddal. Hogy végre örömmel vegyes izgatottsággal simíts végig magadon a melledtől kezdve a hasadon keresztül egészen a szemérmedig. Hogy örömmel vegyes nyugalommal szeretkezhess a partnereddel.

Fontos, hogy megtanulj nyitottnak lenni, és ne érezz szégyent vagy bűntudatot, ha magadhoz nyúlsz. Hiszen semmi rosszat nem teszel. Csak olyan dolgot csinálsz, ami azon túl, hogy jó érzés, hozzásegít az izgalmas és örömteli együttléthez, emellett pedig számos pozitív hatása is van: oldja a stresszt, segít ellazulni, segíti a jobb alvást, sőt még az önbizalmadat is megnövelheti.

És ez az én küldetésem.

Szeretném, hogy örömmel nézz önmagadra, a testedre és a vágyaidra. Azt akarom elérni, hogy ne legyen bűntudatot, ha fantáziálsz, ha vannak különféle szexuális vágyaid és ha szívesen játszol magaddal.

Tudod, mennyire felszabadító ez? Negatív érzések nélkül elmerülni a szenvedélyben?

Még nem?

Na, és akarod…?

Akkor mindenképp iratkozz fel a Jó nő vagyok! ötnapos edzőtáborra! Legyen ez az első lépés!