DIVISION1 ONLINE MARKETING

KÖNNYŰVÉ TESSZÜK

A NÖVEKEDÉST ONLINE

ONLINE JELENLÉT

Legyen szó webshop, startup vagy szolgáltató oldaláról, az alapoktól kezdve felépítjük az online jelenlétét.

KOMPLETT MARKETING

Teljes marketing automatizálási és optimalizálási munkákat végzünk ambíciózus márkáknak, a növekedés támogatására.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A legfejlettebb platformot választjuk ki az ön igényeinek megfelelően, majd személyre szabjuk, hogy a leginkább alkalmas legyen az oldal a vásárlói kiszolgálására.

ÉRTÉKESÍTÉSI SZÖVEGÍRÁS

A legtöbb magyar online válallkozás szörnyű munkát végez az ajánlatai bemutatásával.

CHATBOT MARKETING

A vásárlókkal való kapcsolattartás a legidőigényesebb operatív feladat lehet, de a megfelelő automatizálással egyszerre nőnek az üzleti eredmények és a vásárlói elégedettség.

A DIVISION1 ONLINE MARKETING 

WEBOLDAL GYORSÍTÁS

A mai világban rendkívül fontos, hogy a weboldal gyorsan betöltődjön, hiszen mindenkinek több böngészőablak is nyitva van, és a mobilon böngészők sem várnak.

TUDTA?

I

A látogatók 51%-a elvárja, hogy egy oldal 2 másodpercnél gyorsabban töltődjön be, és elhagyja az oldalt, ha 3 másodpercnél többet kell várnia.

I

Egy 1 másodperces késés az oldal betöltésében 7%-os esést jelenthet a konverziókban - ez sok profitábilis vállalkozást dönthet mínuszba.

B VERZIÓ 91%-AL JOBB EREDMÉNYEKET HOZOTT

OPTIMALIZÁLT WEBOLDALAK

A szép design fontos, de az, hogy a weboldal vásárlókat szerezzen sokkal fontosabb. Ha jelenleg A-B tesztelés nélkül költ hirdetésekre, akkor komoly mennyiségű vásárlástól esik el. 

TUDTA?

I

Egy jól elvégzett A-B tesztelés 50%-al növelni tudja egy e-kereskedelmi oldal látogatónkénti bevételét.

I

A vásárlók 70%-a dönt a visszajelzések alapján, de a legtöbb webshop semmilyen erőfeszítést nem tesz a visszajelzések gyűjtésére.

ONLINE JELENLÉT ÉPÍTÉSE

 

MOBILRA ÉS TABLETRE IS OPTIMALIZÁLT MEGJELENÉS

GARANTÁLTAN GYORS BETÖLTŐDÉS

KONVERZIÓOPTIMALIZÁLT LANDOLÓ OLDALAK

FACEBOOK ÉS GOOGLE ADS BEÁLLÍTÁS

E-MAIL FELIRATKOZÓFELÜLETEK

PRÉMIUM BIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

BEÉPÍTETT GDPR MEGFELELŐSÉG 

ÁSZF-EL, ADATVÉDELMI NYILATKOZATTAL, ÉS AUTOMATA SZÁMLÁZÁSSAL ÁTADVA

KOMPLETT ONLINE MARKETING

 

ONLINE JELENLÉT ÉPÍTÉSE

AUTOMATIZÁLT CHATBOT MARKETING

GOOGLE ADS ÉS FACEBOOK HIRDETÉS KEZELÉSE

TERMÉKOLDALAK ÉRTÉKESÍTÉSI SZÖVEGGEL

INSTAGRAM KEZELÉS

HAVI A-B TESZTELÉS A KONVERZIÓS ARÁNY NÖVELÉSÉRE

5 KÉRDÉS, AMIT ÉRDEMES MEGKÉRDEZNIE A MARKETINGESÉTŐL

MENNYIRE KÖNNYŰ ÉS GYORS A KOMMUNIKÁCIÓ A MEGBÍZOTT MARKETINGESSEL?

A megfelelő ügyfélszolgálat sajnos túl sok ügynökségnél és szabadúszónál egy elveszett tudásnak számít.

Mi kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beérkező kérések/kérdések gyorsan és pontosan meg legyenek válaszolva, biztosítva az 5 csillagos ügyfélélményt. Mi magunk is sokszor tapasztaltuk, hogy mennyire zavaró napokat várni egy e-mail megválaszolására, vagy szembesülni azzal, hogy “még valakivel egyeztetnie kell” a munkát végzőnek. 

Kicsi, de az ügyfélélmény mellett 100%-osan elkötelezett ügynökségként különösen büszkék vagyunk arra, hogy a klienseinkkel folyamatos és közvetlen kapcsolatban legyünk Skype-on, telefonon, e-mailen, személyesen, vagy az ügyfél által megválasztott csatornán. 

DOLGOZTAK-E MÁR AZ ÖN PIACÁN/DOLGOZTAK-E HASONLÓ FELADATON?

Megbízóként önnek muszáj felismernie azt, hogy hiába épített kiváló weboldalt egy ügynökség/szabadúszó egy másik területen működő vállalkozásnak, ez nem biztosíték arra, hogy önnél is ugyanilyen munkát tudnak szállítani.

Mi azt tapasztaljuk, hogy a marketingkivitelezést végzőnek valóban értenie kell az adott piac működését, egy bizonyos szakmai tapasztalatra biztosan szükség van. Ráadásul sokan szó szerint mindent kínálnak keresőoptimalizálástól szövegíráson keresztül a hirdetéskezelésig, és persze egy kis grafikai tervezést is elvállalnak. 

Az esetek többségében ilyenkor a megrendelő valami olyat kap, ami a szerződés feltételeinek megfelel ugyan, de messze van egy kiváló megoldástól.

A Division1 ügynökség ezért koncentrál csak bizonyos válogatott területekre és feladatokra, és mondunk nemet más jellegű feladatokra. 

MILYEN ESZKÖZÖKKEL DOLGOZNAK A MEGBÍZOTT MARKETINGKIVITELEZŐK?

Nagyon sok esetben tapasztaltuk, hogy a marketinges ért egy bizonyos szoftver használatához, és bár messze nem az a legjobb megoldás a kliens számára, mégis erre beszéli rá a vásárlót. 

Rendszeres, hogy ilyenkor a kliens utólag jön rá, hogy bizonyos fontos funkciók hiányoznak az oldalból, és/vagy annyira nehéz az adott szoftver kezelése, hogy lényegében “túszul ejtette” a vállalkozását egy marketinges, hiszen nélküle nem is lehet üzemeltetni az oldalt, a legkisebb változtatáshoz is segítség szükséges. 

A Division1 csapata mindig az aktuálisan legfejlettebb szoftverrel dolgozik, és mindig készek vagyunk új dolgokat tanulni – ha az idő múlásával kiemelkedik egy új megoldás, ami jobb a korábbiaknál, mi leszünk az elsők, akik aktívan használják. 

 

HOGY NÉZ KI A LEGUTÓBBI 3 MUNKÁJUK, ÉS MI VOLT A DÖNTÉSEIK HÁTTERE?

Sok ügynökség csinálja azt, hogy 3-4 remek oldalt összeraknak, hogy portfólióként mutathassák meg a klienseknek – de az, amit a klienseknek szállítanak a valóságban, sokkal alacsonyabb minőségű, és erről könnyű meggyőződnie.

Arról nem beszélve, hogy az, hogy egy oldal jól néz ki, nem jelenti azt, hogy vásárlásokat is generál a vállalkozás tulajdonosának. Mondjuk ki: sok esetben a piacon arra törekednek, hogy egy szerződés minden pontja minimális erőbefektetéssel legyen kipipálva, és le lehessen zárni a projectet.

A Division1-nál arra törekszünk, hogy minden oldal a maximális üzleti eredményeket hozza a kliens számára (még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy időnként nincs lehetőség csilli-villi designnal előállni). 

Továbbá minden oldalelem/aloldal/marketingeszköz részletesen elmagyarázásra kerül, hogy teljesen tiszta legyen, hogy miért pont az adott megoldást választottuk. 

MIK A MEGHATÁROZÓ TRENDEK ÉS A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOK AZ ÖN PIACÁN?

Az egyik legegyszerűbb mód eldönteni, hogy az igényesség kitart-e a szerződés aláírása után is, ha ön ellenőrzi, hogy az ügynökség “megcsinálta-e a házi feladatát”, és felkészülten érkezett-e a beszélgetésre. 

Sok esetben fog teljesen üres, kérdő tekinteteket kapni válaszként arra a kérdésre, hogy vajon van-e elképzelésük arról a munkáról, amit kivitelezni készülnek. 

Biztosíthatjuk róla, hogy a Division1-nál kész javaslatokkal, példákkal és magyarázatokkal várjuk önt, már az első megbeszéléskor is.

KÉRDÉSE VAN?

1234 BUDAPEST, XY UTCA 5
+36 20 867 9451
info@DIVISION1.HU

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK