Elérhetőségek

Monostori Timi segít neked…

Workshop-okon, nemzetközi és hazai színpadokon

Timi gyakran oszt meg hasznos tartalmakat online és konferenciákon, rendezvényeken. A programjai erőteljes, élet megváltoztató események. Több száz videóját találod meg a Facebook-on, a YouTube-on, de személyesen is szívügye az inspirálás, a tabumentes beszéd, az élet magasabb szinten élése. A az itthoni rendezvények mellett (pl Everness, Harmony Day) tartott már előadást személyesen Londonban,és egy online amerikai talkshow vendége is volt, ahol annyira szerették a mondatait, hogy az egyiket pólóra is nyomtatták…

Tanfolyamokkal és ingyenes tartalmakkal

Lépj a következő szintre most, ahelyett, hogy évekig próbálkozol egyedül megoldani a problémáidat. Sok ügyfele van vidéken és külföldön, a technológia ma már nem ismeri az országhatárokat, ha anyanyelvi szakemberre van szükséged a fejlődésre, a nehézségek megoldására.

Inspiráló beszéd, tréningek, kerekasztal beszélgetések országszerte

Timi kiváló előadói készségekkel rendelkezik, és nagy tapasztalattal. 18 évig a vezetőket támogatta vezetői trénerként. Ha szeretnéd, hogy a Te csapatodat is az elköteleződés és a motiváció egy újabb szintjére emelje, vedd fel vele a kapcsolatot az űrlapon, vagy emailben.

Hivatalos adatok:

Szolgáltató: Monorosz Team Kft.

Szolgáltató székhelye:
Miskolc, 3532, Rácz Ádám u. 31.

Adószám 23398317-2-05

Facebook

www.facebook.com/haloszatitkaink

E-MAIL

hello@haloszobatitkaink.hu

Kérdés merült fel?

A lenti űrlapot kitöltve felteheted nekünk.
Amint tudunk, válaszolni fogunk neked.

15 + 13 =