KÖSZÖNTELEK A HONLAPOMON

MONOSTORI TIMI VAGYOK

SZENVEDÉLYESEN SZERETEK ÉLNI

Ezért nagy célokat tűzök magam elé, és imádom a megvalósításukat!

Az a küldetésem, hogy inspiráljalak egy különlegesen tartalmas, izgalmas és élvezetes élet megalkotására. Ahol…

  • olyan széles a mosolyod, hogy mindenkit megfertőz;
  • kifogyhatatlan energiád van élvezni az életed;
  • extra huncutság faktor, így könnyedén fenn tudsz tartani egy szenvedélyes párkapcsolatot;
  • a sugárzó szexualitásodon keresztül aktiválod a kirobbanó teremtő erőd;
  • megvalósítod a legvadabb álmaid, az ágyon innen és túl;
  • teljes beleolvadással megéled a jelent, a pillanat csodáját;
  • Könnyedén és teljes természetességgel beszélsz a vágyaidról;
  • az életed tele van túláradó örömmel, és szenvedéllyel;
  • pontosan tudod, ki a neked való társ, és azt lézerpontossággal választod ki.

 

 

Én ilyen vagyok. És nagyon jó ilyennek lenni.
De nem volt ám mindig ilyen az én életem sem. Amim van, azért megdolgoztam.

Honnan indultam? Hol tartok most?

Úgy nőttem fel, hogy „ha megteszed, kitagadlak“. Ezért aztán jó sok éven át vártam a szüzességem elvesztésével és később jó sok orgazmust hazudtam, mert nem ismertem a testem és nem mertem beszéltem beszélni arról, mit szeretnék. Belementem a férjemmel rossz szexbe, és inkább utána, amikor elaludt, kielégítettem saját magam. Tabu volt a szexről beszélni. Ebből már szerencsére kinőttem, és szeretném, ha ez mással már nem fordulna elő

A világ legjobb nemzetközi és hazai guruitól tanulok. Évi több, mint 3 millió Ft-ot költök arra, hogy a tudásom bővítsem, és egyre jobb, minőségibb segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak. Ezt a tudást bőkezűen osztom meg az ingyenes videóimban a FB és a YouTube oldalaimon, valamint a tanfolyamaimon. Legfőbb mesterem Tony Robbins és a Tantra tanárok.

Önbizalmam a béka feneke alatt volt. Megfelelési kényszerrel küzdöttem, bármit megtettem, csak mások kedvében járjak.
Ezt, ha ma beszélsz velem, vagy megnézed a videóm, sose tippelnéd. Már tudom, mit szeretnék és mit nem, tudok kérni, tudok visszautasítani és tudom a határaimat védeni.
Mindezt úgy, hogy a kapcsolataim nem sérülnek. És mindezt nagyon szivesen megtanítom neked is!

15 éven át dolgoztam trénerként multiknál és multikkal, voltam beosztott, vezető és külsős tanácsadó. Kommunikáció, stresszkezelés, vezetés, motiváció voltak a főbb területeim. Ma már csak egyénekkel dolgozom és az ÖRÖM a fő területem. Csak olyan tanfolyamokat tartok, amit élvezek. A siker a kiteljesedettség, öröm érzete nélkül semmit nem ér. Kezd el élvezni az életed!

Ebben a közép európai kultúrában óriási prüdéria és szégyenérzet, tabukör jellemzi a szexualitást, míg a keleti kultúrában ennek legfőbb célja az isten közelség érzése, önmagunk felfedezése és elfogadása, a test legmélyebb megismerése, tisztelet, odaadás és kölcsönös örömszerzés.

Előbb megjátsszák a nők az orgazmust, mint hogy megbeszéljék a párjukkal. A férfiak inkább néznek pornót, mint hogy vegyenek egy szexi fehérneműt a párjuknak, vagy elmondják a fantáziáikat. Nem jó ez így.

  Ezen ideje változtatni. Bevinni a vágyakat és az élvezetet a hálószobába. Fizikai és spirituális orgazmusban feloldódni. Feldobni a kihűlt kapcsolatokat. Hiszen egy hosszú távú kapcsolat egyik legfőbb garanciája a forró és kielégítő szex.

A legnagyobb előnyöm, hogy a hatalmas tárgyi tudásom, és e mellett zseniális meditációkat vezetek, így a korlátozó érzéseid és programjaid egy csapásra átalakulnak, miközben praktikus tanácsokkal is ellátlak!

Ez vagyok én. Idealista, nagyot álmodó,  jóga gyakorló, borfesztiválra járó, gasztronómia rajongó, Balatonon gumimatracon olvasó, álmában felnevető, könnyen meghatódó, érzékeny, határozott, folyamatos fejlődést kereső, szakmájában profi és elhivatott, lelkes, energikus, és ha az kell, lézer pontossággal fenékbe billentő.

Gyere, és ismerj meg, engedd, hogy segítsek! Nem kell a problémákat egy életen át cipelni. Van választásod.

5 NAPOS JÓ NŐ VAGYOK EDZŐTÁBOR

Magabiztos leszel.
Nem maradsz benne méltatlan kapcsolatokban. 
Nem hagyod, hogy kihasználjanak. 

Az életed minden területén jobbak lesznek az eredményeid, mert elismered és értékeled magad!